Feest

Wij maken uw feest tot een succes! We bieden gevarieerde feestarrangementen. Hieronder vind u enkele voorbeelden maar we kunnen uiteraard ook uw feest “op maat” samenstellen.

Diner & Buffet

Bij elk bedrijfs- of feestarrangement bieden wij u diverse mogelijkheden uw arrangement aan te vullen met een hapje of een geheel verzorgd buffet. Uiteraard beide vergezeld door een drankje! Ook is het mogelijk dat wij  u tijdens uw vergadering of workshop een lunch serveren.  

Borrel & Receptie

Er zijn heel wat gelegenheden om iets te vieren met familie, vrienden en collega’s. Een bedrijfsborrel, afscheidsreceptie, jubileum, huwelijksfeest of gewoon een gezellig samenzijn…… Wij bieden verschillende borrel- en receptie-arrangementen aan, voor ieder wat wils. Uiteraard kunnen wij alles op maat aanbieden. Hieronder vind u verschillende voorbeelden. Bittergarnituur: verschillende gefrituurde hapjes 4 hapjes en 3

Bedrijfsuitje & Activiteiten

Wil je voor een bedrijfsuitje, dagje teambuilding, personeelsfeest of bedrijfsuitstapje een programma en actief bezig zijn bij ons en/of in de omgeving, neem dan eens contact met ons op. In en rondom Alpine Sports zijn er tal van mogelijkheden, zowel sportief als creatief. Bovendien kunnen wij een compleet dagprogramma voor je verzorgen op het strand.

NAAM

EMAIL

TELEFOON

BERICHT

ANTI-SPAM

captcha

Alpine Sports

Al ruim 20 jaar een begrip in de wijde omgeving, het adres voor skiles, feesten, wintersportreizen en nog veel meer!