Ski & board 
feestjes

Meer weten? Neem contact op!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Ski- en snowboardfeestjes

Alpine Sports is hét skicentrum nabij Hoorn, waar je skiles kunt volgen. Dit is ideaal voor wanneer je een wintersport op de planning hebt staan, maar je nog nooit bent gaan skiën. Als je bij ons een skiles volgt kan je op wintersport in een keer mee van de berg af. Klinkt goed, niet?

Skiles volg je bij dit skicentrum in Hoorn

Bij Alpine Sports, nabij Hoorn, bieden wij de mogelijkheid om je spelenderwijs verschillende technieken te leren tijdens een skiles. Dit gebeurt op een rollerbaan, waar je met maximaal zes mensen tegelijk op mag. De kosten zijn €72,00 per baan en je kunt op elke dag van de week terecht, behalve op zondag. Je wordt dan een uur lang begeleid door een ervaren ski- of snowboardleraar. Doordat het plaatsvindt op een rollerbaan, kun je eindeloos blijven oefenen. Zo ben je binnen de kortste keren expert in skiën en kan je zonder zorgen mee op wintersport!

Meer dan alleen skiles een skicentrum nabij Hoorn

Bij skicentrum Alpine Sports nabij Hoorn ben je van harte welkom om skiles te volgen. Maar, wij bieden meer aan dan alleen dat. Zo helpen wij je ook bij het organiseren van kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, teamuitjes of vrijgezellenfeesten. Ook hier bieden wij verschillende arrangementen aan waar je uit kunt kiezen. Wij doen er dan uiteraard alles aan om de dag zo onvergetelijk mogelijk te maken. Reserveer snel via onze online contactpagina of stuur een mail naar info@alpinefeesten.nl. Voor meer informatie kan je ook altijd bellen naar +31(0)152 566 617.

Meer informatie over onze kinderfeestjes?

Neem contact op