Trampoline springen

Meer weten? Neem contact op!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Trampoline springen

Tijdens een kinderfeestje kan het behoorlijk druk zijn en hoe kan je de kinderen beter laten bedaren dan met trampoline springen? Ze kunnen op deze manier alle energie kwijt! Wanneer je de kinderen graag actief bezig wil laten zijn, organiseer dan een kinderfeestje bij Alpine Sports. Wij beschikken over een ruim aanbod aan sportieve activiteiten, zoals trampoline springen, waardoor we in staat zijn een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren!

Eindeloos trampoline springen tijdens jouw kinderfeestje

Bij Alpine Sports beschikken we over twee reuze trampolines, waar kinderen een uur lang op mogen springen tijdens een kinderfeestje. Naast trampoline springen kunnen ze ook touwtje springen of trefballen tijdens het feestje. Dit moet echter te allen tijde onder begeleiding van een Alpine Sports medewerker, zodat we een oogje in het zeil kunnen houden. De kosten zijn €8,50 per kind, wat inclusief glaasje limonade en een snoepje is. Er is geen twijfel over mogelijk dat hier de leukste kinderfeestjes georganiseerd worden!

All-inclusive arrangement voor kinderfeestjes

Buiten trampoline springen, bieden wij ook andere activiteiten aan die kinderen bij ons kunnen doen tijdens een kinderfeestje. Denk hierbij aan tuben, sleeën en oud Tiroolse spellen. Maar, we maken het feestje helemaal compleet met ons ‘Happy Kids Party’ arrangement. Dit arrangement is voor zes tot tien kinderen met de leeftijd van zeven tot 12 jaar. Tijdens het ‘Happy Kids Party’ arrangement komen de vier activiteiten die wij aanbieden, waaronder trampoline springen, elk half uur aan bod. Hierdoor hoeft niet gekozen te worden tussen de arrangementen, maar kunnen de kinderen overal van genieten! De kosten voor dit arrangement zijn €15,00 per kind, dit is inclusief twee glazen limonade en een snoepje.

Reserveer nu snel!

Elke woensdag- vrijdag- en zaterdagmiddag is het mogelijk om een kinderfeestje te organiseren. Reserveer echter snel, want anders zit de datum die je op het oog hebt al vol! Reserveren kan via onze online contactpagina, of door te mailen naar info@alpinefeesten.nl. Mochten er meer vragen zijn of voor meer informatie kan je bellen naar +31(0)152 566 617.

Meer informatie over onze kinderfeesten?

Neem contact op