Voor coole kinderfeestjes Boek nu
Feesten in Alpensfeer Boek nu

Alpine en het Corona-virus

Aangezien per zondagavond 15 maart alle horeca en per maandagochtend 16 maart ook alle scholen en sportinstellingen gesloten zullen zijn, is Alpine Sports ook t/m 6 april gesloten!

De reeds geboekte feestjes zullen we in overleg verplaatsen naar data vanaf 8 april.

 

Clicks

Gekwalificeerde en ervaren instructeurs

Prachtige locatie met een leuke sfeer

Arrangementen op maat

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Tuben Den Hoorn

Niet veel mensen weten wat tuben is. Bij Alpine Sports, nabij Rotterdam en Zoetermeer, laten we je graag kennismaken met tuben. Dit is eigenlijk glijden in de sneeuw in een grote, stevige rubberen band. In de meeste gevallen ga je naar het hoogste punt van een schans en glij je naar beneden, maar dat is bij ons niet het geval. Doordat wij gebruik maken van de R-Evolution weet je dat je optimaal en gegarandeerd van het tuben zal genieten!

Kom een keer tuben bij dit skicentrum nabij Zoetermeer en Rotterdam

Bij Alpine Sports maken wij gebruik van een schotelpiste die ronddraait. Wanneer je hieraan deelneemt, ben je altijd onder begeleiding van een ervaren medewerk(st)er. Je kunt in ons skicentrum nabij Zoetermeer en Rotterdam elke woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag komen tuben. De kosten hiervan zijn €8,50 per persoon.

Meer dan alleen tuben nabij Rotterdam en Zoetermeer

Bij ons skicentrum nabij Rotterdam en Zoetermeer kan je natuurlijk tuben, maar wij hebben meer te bieden dan alleen dat. Zo is het ook mogelijk om te skiën of snowboarden op onze rollerbanken of om te sleeën van onze piste. Wij helpen je graag bij het organiseren van een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje, teambuildingsuitje of personeelsfeest. Kies voor een van onze all-inclusive arrangementen voor een dag vol sportief vermaak. Ook voor personeelsfeesten met thema kunt u bij ons terecht.

Waan je in de Alpensfeer

Eén ding is zeker: een dagje tuben of een van de andere activiteiten die wij aanbieden wordt onvergetelijk! Je waant je dan ook meteen in een Alpensfeer, wat het natuurlijk nóg leuker maakt. Reserveer snel door te mailen naar info@alpinefeesten.nl of vul ons online contactformulier in. Mocht je vragen hebben of wil je meer informatie ontvangen, dan zijn wij ook telefonisch bereikbaar op +31(0)152 566 617. Onze medewerkers helpen je graag bij het beantwoorden van al je vragen.

Meer informatie over onze arrangementen?

Neem contact op